CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 27 April 2009

::missing you::

i'm so happy today
why?
because of you dear,,
yes,you..!
haha...

sangat bahagia apabila ada orang yang sentiasa mengingati kita..
merindui kita..
just received a call from my old friend, mazian..

yan : aku rindu kat mung la..tbe2 jer arini rs nk kol mu.. dari pagi tadi lagi aku duk cari no hp mu..cr kat fs,acc mu xdop doh..haish!susoh benorla..

yan kawan aku time kat mjsc dulu..dah lame tak jupe..hampir 2 tahun dah kot..even still duduk kat trg pun susah nak jupe..(koya masing2 cbux)hehe..

rase cam arini frenship day lak..
pg td aku temankan mak aku p kemaman jupe kawan2 lama die yang trainning sekali mase kat KL dulu..(sek2 nurse)depa sume sedang bercuti kat Malaysia coz masing2 berkhidmat kat Oman n Arab Saudi..huhu..seronok tengok gathering pg td..tak sangka tua2 pun still reunion..
hopefully aku ngn kawan2 aku yang lain pun macam tue gak nanti..hmmm


hand notes : to all my friends,,thank you for everything..thanx 4 listening, supporting me,cheering me up and basically, just being there for me during a very trying time in my life..LOVE U ALL! =)

later,
**hugs&kissess**


8 comments:

Hampasnyior said...

ehem.. mazian 2 single?..hehe

lame jgk aku mlekat kat blog mg, lyn sephia..

Anonymous said...

ohooo.. sobsobsob..

jgn berlaku situasi begitu kpdku.. keep in sentuh2 tau!!!

huhuuu...

;DD

~piNkylixiOuz~ said...

to hampasnyior..
haha..dah berpunyela..
owh..aku tak taw r mu jenis layan2 lagu sentimetal gni..
xper2..nok layn lagu2 senti meh blog aku deh..
hehe..

to chenta..
insyaALLAH u will always be hepi..
buang kesedihan jauh2 deh..
huhu..

zanetti_be said...

sephia terus.berhantu lagu nie..berhati2 laa.hahaha..betul2 keep in touch.friends are made for not to be broken except for something terrible.hahaha

raihan said...

Jgn d lupakan daku yg sememangnya agk pending dlm menerima apa2 brita hehe.
Bt reunion nti jgn la bt skerat je then dh tua dh mlu nk jmp, xbez ar cm2.
Bak kate, frenshp ni biarla smpi dnia akhrt, jd cm mak ja, smpi skg pn stil keep in touch, gtu la hndkny kite ye kwn2.

miEmi zahari said...

yeah its true... keep in touch... always... i'm gonna miss all of ue here... huhuhu
lgu herhantu pon best gak..hehehe

~piNkylixiOuz~ said...

to zanetti,,
haha.berhantu erk?ptt la mat yen duk layan ngt.huhu
owoh.statement tue..!
keep in touch k..
=)

~piNkylixiOuz~ said...

to arina..
insyaALLAH..tak dilupakan kamu wahai sahabatku..
nantila kita akan buat reunion er..
sama2 la kite mengejar impian..
fren forever..!

to miemi..
a'a..berhantu pun sedap gop layan od..
hehe..keep in sentuh2..=)