CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 23 September 2011

backpacker/backpacking

Hello Saturday. Any plan f0r t0day? Weekend huh? Kadang2 seronok bile tibe jer hujung minggu which is no class, no xtiviti2 ilmu. But hujung minggu aku biasa2 jer. Alone in my room, all my room mates back to their home every weekend! :( kg aku jauh nun di pantai timur so aku just stay at k0lej. fine. Planing arini nak jalan2 naik public transport(lrt), snap pics, makan2,jln2 cuci mata ke tempat yang belum penah pergi lagik..just around KL. Actually teringin jugak nak kuar sket dr KL but fulus kurang s0 kene berjimat cermatla.

Backpacker? 0k, selalunye kite akan tengok pelancong asing jer yang masuk town bawak backpac cam pic di atas kan, why n0t we all try once? Aku memang suke travel ber backpacking cmni, beranganla k0non bile dapat duk oversea sure akan selalu p backpacking.haha.berangan jela. Ada yang backpacking masuk hutan( wilderness) and travel.. which one is the best? you choose..:)

psstt : next Tuesday plan nak balik kg, rabu i hav n0 classess n aku akan skip/p0nteng/tuang kelas pd hari Khamis n Jumaat.fuh, holiday kat kg sekejap. tak salah bukan. 5 hari jew.cant wait!

ok,bye. hav a nice weekend! +_-


3 comments:

isha said...

jaaa... nk ikooooot!!

Darling said...

hav nice weekend jaa.. sori lmbt reply wassap.. huhu~ tidoq.. sy reply dh xdelivered dh..

Anonymous said...

wah! balik?? T_T